Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějaký systém ukazatelů mít musíte ale nesmíte je zbožšťovat. Nebo alespoň by to neměli dělat odborníci když už tak se chovají politici. Když lidé hodně pijí a kouří, také je to pro HDP dobré. Děláte si většinu domácích prací sám? To je zase špatné.Nebo tam teď budete započítávat "nově vytvořenou hodnotu" z odvětví - prostituce a drogy.

0 0
možnosti

Inflačnosti ekonomického světa nezabráníte, opak je časovou vyjímkou. Např. těžíte suroviny - zjednodušeně - z větších hloubek. Lépe se Vám při nárustu mezd řídí fabrika - chcete přesunout lidi, něco změnit a když dostanou lidé přidáno tak se to daleko lépe dělá. Vím to z vlastní zkušenosti. Velká inflace ale už není "lék" ale jed, to je samozřejmé.

0 0
možnosti
Foto

Ta inflace je vpodstatě taková zbabělá daň. Stát místo toho aby Vám vzal předem dohodnuté procento z peněz, tak Vám prostřednictvím machinace centrálních bank vezme z Vašich peněz (předem nedohodnutou) hodnotu.

0 0
možnosti
Foto

To jsou kouzelné triky lidí co vládnou státu, které slouží k obelhání svých občanů, aby se bez odporu nechali okrádat.  Nic jiného mě nenapadá, proč by to jinak  dělali.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS