Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, četla jsem od p. Halíka článek v iDnes s názvem (tak nějak) O čem přemýšlí terorista. Celý jsem ho přečetla s tím, že se to konečně dovím, ale bohužel, ničemu jsem neporozuměla. Nebylo to napsáno pro normální čtenáře. Byla to půlstránka v deníku.

0 0
možnosti
Foto

Jirko vynikající článek, díky za nějR^. Jsem ohledně Halíka zatím v totálním rozporu. Píšeš o tom, že Halík skutečně dobře artikuluje, že má vynikající kontakt s myslí svých posluchačů. Já s tím musím souhlasit, nicméně v tom vidím a vnímám totální promyšlenost jeho a jejich záměru. Nedovedu odhadnout kam až ústí ona pověstná NORA poznání, ale tuším, že ta "potvora" má hlavu v Anglii, krk v Německu a tělo a svaly v USA. Totální manipulace s vědomím posluchačů a "věřících". Já se na jeho řádění dívám se smutkem. Jak jsme mohli skutečně až takto hluboko klesnout a naletět těmto slovům o bohu. Rozhodli jsme se jako lidstvo udělit dokonce cenu za náboženství a o skutečném stvořiteli, univerzu víme opravdu velké kulové. To už je moc i na mne. Myslím si také, že se Halík zpovídá mnohem vyšším instancím a že těch cca. 40 miliónů co dostal bude sloužit opět na regionální úrovni pro vytvoření cca. 11 miliónů pásek na oči, 11 miliónů špuntů do uší, 11 miliónů "dávek drogy jeho slov" do vědomí lidí a zase se opět na nějaký ten milimetr ponoříme hlouběji do hmoty. Ale časy se mění. I tyto nebezpečné struktury zla mají nyní před sebou těžký úkol. Tím úkolem bude zaplašit veřejnost před změnami Země v jejím dalším vývojovém kroku. Tím krokem bude přechod Země do světelného stavu dimenze 5D. Pokud budeme takto pasivní jako jsme doposud, velmi jim to ulehčíme. Zrůdnost, obratnost a míra manipulace s jakou i Halík vystupuje způsobí v našich životech totální a další chaos. Možná na chvíli udrží tuto "moc" a klid. Procitneme-li včas, můžeme to změnit. Opravdu nemám slov kam až jsme to svým nezájmem o své vlastní nitro dopracovali. Halíkovi nepřeji nic špatného. Nevím, jestli není ovládaný těmito spolky, jisté je, že se propůjčil tomuto vskutku koncentrovanému zlu i se vším tím svým vzděláním, díly, knihami atd atd.. Věřím, že procitneme včas a uděláme těmto praktikám definitivní konec.

0 0
možnosti
PK

Zaplaťpánbůh za Halíka. Víc Halíků, míň 3D, 4D a pokud možno co nejmíň 5D;-)

2 0
možnosti
BT

štve vás to? tak to je dobře

0 0
možnosti
MB

Pane autore, myslím si, že jste se při psaní článku "vypnul", nepřemýšlel jste. MB

0 0
možnosti
PK

Pane Plívo. Malá oprava. Tempeltonova cena se neuděluje jen za "výjimečný přínos ve výzkumu duchovních záležitostí", ale i za praktickou činnost. Pokud jde o ty prachy, tak např.Dalajláma  je všechny věnoval charitě, tak to asi s tou kontrolou nebude tak žhavý. Četl jsem, že účel těch peněz je takový, že by měly dál napomáhat rozvíjet tu činnost, za kterou je laureát dostal. Ale opravdu vám moc nerozumím, proč vás tolik zajímá, jestli někdo kontroluje ty oceněné atd.;-)

3 0
možnosti
JP

No, když už o tom pan Halík sám mluvil. Asi sám cítil, že je zajímavé pro veřejnost, co s těmi penězi udělá.

0 0
možnosti
MP

A proč by vás nebo kohokoli jiného mělo zajímat, komu a proč šly peníze pana Templetona a co s nimi obdarovaný udělá?

4 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 981x
Měním názory. Baví mne pozorovat svět a  učit se. Pozoruji, jak se řád rodí z chaosu, bud násilím nebo spontánně - to je lepší. Trochu chaosu není na škodu.

Seznam rubrik