Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Zapomínáte, že potencionálními pěstiteli marihuany nejsou jen zodpovědní strejcové, rýpající se ve svých záhoncích, či nemocné babičky, ale také mraky nedozrálých teenagerů, kterým by se povolením pěstování marihuany otevřely netušené možnosti. Přitom už za dnešního stavu je situace alarmující. Nedávno jsem byl konfrontován z drsnou skutečností, že v 1. ročníku střední školy v našem maloměstě polovina žáků hulí trávu. Čili už to zdaleka není jen výsada větších měst. :-/

0 0
možnosti
JP

J73i53ř64í 53P14l12í93v26a

6. 11. 2013 10:13

Jaké "netušené možnosti" máte na mysli? Jestli myslíte, že by s tím obchodovali, tak to sotva. Když by mohl pěstovat každý, proč by kupoval, když je pěstování snadné a levné?

1 0
možnosti
JM

Cool man...... groovy...... twist the fatty, dude !

0 0
možnosti
JT

R^, a další volby už dopadnou:-)

0 0
možnosti
MD

Autorsky poplatek za prazdne nosice muze pripominat odsouzeni kazdeho zdraveho kluka jako potencialniho nasilnika. Nastroj k nekalemu cinu by mel. Ovsem s kopirovanim jako takovym se uz souhlasit neda. Je to o ochrane urcitych prav. V pripade svobody pestovani napr. 'marjanky' na sve zahradce se i pri uvazeni vicero pohledu da s vami souhlasit. Pripadna negativa lze osetrit. Prave ona by mohla byt symbolem svobodneho rozhodovani lidi o sobe samych se spolecenskymi omezenimi az v okamziku stretu.

A dalo by se pokracovat.

1 0
možnosti
KN

K39a10r34e52l 91N84o61v27á83k

5. 11. 2013 15:06

Je to zvláštní.

V USA si vyzkoušeli prohibici a její ničivé působení.

A stejně se vlády nepoučili. Nebo, což je pravděpodobné, vědí co dělají a následky jim vyhovují. Můžou budovat policii, represivní aparát a utahovat ovčanům řetěz kolem krku.

7 1
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 981x
Měním názory. Baví mne pozorovat svět a  učit se. Pozoruji, jak se řád rodí z chaosu, bud násilím nebo spontánně - to je lepší. Trochu chaosu není na škodu.

Seznam rubrik