Jakub Čech versus Václav Klaus ml.

"Studenti, držte hubu a krok", pustil se Václav Klaus ml. do Jakuba Čecha. A pořádně mu to nandal. Prý je udavač  ve stylu Pavlíka Morozova.  Ale Václav Klaus ml. nesahá tomu studentíkovi ani po kotníky.

  Václav Klaus ml. se vydává za odborníka na školství a myslí si o sobě, že umí učit.  Jakub Čech se zajímal o politiku a chodil v Prostějově na zasedání zastupitelstva. Něco se mu nelíbilo, tak si vyžádal od radnice informace, ale ta mu je nechtěla dát. Prý ve svých 16 letech není dospělý. Na radnicích to občas chodí všelijak.   Například:: Nedělají se pořádné zápisy a pokud možno se nezveřejňuje vůbec nic.Ve zveřejněném zápise ani není, kteří zastupitelé  byli přítomni a jak hlasovali. Když už se něco zveřejní, tak způsobem, aby  člověk, který chce vědět, o co jde, si musel ty informace od obce vyžádat, a to vůbec není jednoduché - je to spíš  deprimující a odrazující - jakoby to někdo dělal schválně. A zastupitelé si nějak podezřele jdou na ruku, až to vypadá, že si hlavně sami sobě chtějí vyhovět. Starosta si umí koupit i opozici. Když chce úřad někoho šikanovat, má k tomu spoustu možností. 

  Když tohle všechno vím, tak si dovedu představit, jakým martýriem musel Jakub projít, aby dosáhl svého. A nedivím se mu, že v rámci boje s radnicí zažaloval některé prostějovské radní ze střetu zájmů. Šlo o to, že ti radní při hlasování o dotaci pro jeden spolek neuvedli do zápisu, že jsou členy tohoto spolku, což požaduje zákon o střetu zájmů. 

  A tohle je podle Václava Klause ml. udávání.  Měl by si někdy zajít na zasedání zastupitelstva!

 

    

 

 

Autor: Jiří Plíva | pátek 17.2.2017 17:23 | karma článku: 29,84 | přečteno: 1943x
  • Další články autora

Jiří Plíva

K tomu plagiátorství

18.7.2018 v 16:43 | Karma: 22,00

Jiří Plíva

Klaus mladší v Boleticích

15.5.2018 v 21:45 | Karma: 17,33

Jiří Plíva

Spory o dvouleté děti

28.3.2018 v 16:30 | Karma: 7,85

Jiří Plíva

Indoktrinace ve školství

22.2.2018 v 17:36 | Karma: 13,68